Glasindustrie van Putten B.V. is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 70 jaar gevestigd is in Rotterdam. Voor onze vakkundige en ervaren werknemers staat kwaliteit hoog in het vaandel en is het werken met precisie geen probleem. Over de jaren hebben wij ons machinepark vernieuwd met als laatste aanwinst de computer gestuurde snijmachines. Door onze moderne snijtafels
zijn wij in staat om elke glassoort CNC op maat te snijden.

U bent daarom bij ons aan het juiste adres voor elke glasoplossing op maat, wij snijden het glas uiterst nauwkeurig maar vooral snel en voordelig op maat. Door onze ruime voorraad van verschillende glassoorten, variërend van 2 tot 19 mm dik, kunnen wij elke dikte blank float (gewoon) glas uit voorraad leveren. Daarnaast beschikken wij ook over elke dikte gelaagd glas, verschillende soorten verzilverd glas (spiegels), draadglas, figuurglas en gekleurd glas.

Naast het slijpen, snijden en bewerken van glas, hebben wij ons ook gespecialiseerd in het leveren van complete producten op maat. Denk hierbij aan glazen deuren, douchewanden, keukenwanden en balustraden. U kunt dit op maat bij ons bestellen, maar wij beschikken ook over de mogelijkheid om langs te komen om de situatie op te meten en het glas te plaatsen.

Wilt u meer weten over onze producten of de mogelijkheden die wij kunnen bieden?

Neem een kijkje in ons assortiment en vindt een glasoplossing op maat.

Neem contact op

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

1955

Oprichting

In dit jaartal is Glasindustrie van Putten opgericht door de familie van Putten en is sindsdien een begrip in de omgeving Rotterdam en omstreken.
1980

Nieuwe Locatie

Verhuisd van de Bokelweg naar de huidige locatie Strickledeweg 90 te Rotterdam.
1999

Het tijdperk van Kees Bijl

In 1999 heeft Kees Bijl het bedrijf overgenomen van de familie van Putten en staat sindsdien aan het roer van dit bedrijf. Kees heeft na de overname besloten om met dezelfde bedrijfsnaam een nieuwe weg in te slaan, waar groei en ontwikkeling van het assortiment hoog in het vaandel staan.
1999

Uitbreiding Machines

Aanschaf van twee nieuwe slijpmachines, de Schiatti Angelo en de Busetti Double Edget Machine. Met de nieuwe Schiatti slijpmachine kunnen wij enkel en gelaagd glas beter en nauwkeuriger slijpen. De Busetti Double Edger machine is een slijpmachine die twee kanten tegelijkertijd kan slijpen waardoor het slijpproces voor grote partijen glas versneld wordt.
2003

Bavelloni CR 1111

Aanschaf van de Bavelloni CR 1111 slijpmachine. Deze machine zorgt ervoor dat het enkel glas sneller en nauwkeuriger geslepen kan worden.
2006

Bavelloni REV 372

Aanschaf van de Bavelloni REV 372 CNC snijmachine. Deze machine snijdt al het glas uitermate nauwkeurig en snel op maat waardoor de productietijd van het glas is versneld.
2006

Bavelloni Lamy

Aanschaf van de Bavelloni Lamy, deze snijtafel is speciaal geschikt om gelaagd glas te snijden.
2006

Uitbreiding product assortiment

Sinds 2006 zijn wij ons gaan specialiseren in het leveren en plaatsen van complete producten op maat voor particulieren en bedrijven. Denk hierbij aan producten zoals glazendeuren, kantoorscheidingswanden, spiegels en balustraden.
2010

Verkoop Isolatieglas

In 2010 hebben wij ons assortiment uitgebreid en verkopen wij ook Isolerend dubbelglas.
2012

Bouwcrisis

Wij zijn, net als vele Nederlandse bedrijven, getroffen door de bouwcrisis. Door hard werken en vertrouwen zijn wij uiteindelijk positief door de crisis heen gekomen.
2020

Aanschaf CNC machine

Wij willen in de nabije toekomst een CNC machine aan gaan schaffen. De CNC is een computer gestuurd machine en staat bekend als een van de allerbeste en meest veelzijdige glasbewerkingsstations. Met deze machine kunnen wij, in één procesgang, het glas nog nauwkeuriger en sneller frezen, slijpen, polijsten en boren.
VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN VOOR UW GLASOPLOSSING OP MAAT
OFFERTE